Arma Van De Weet Nieuwprijs Deze Iemand Goeievraag TasStartpagina IY7gy6fmvb

Als eigenaar bent u veel met de dag van vandaag bezig. Maar hoe zit het met morgen? Wat betekenen de cijfers van vandaag voor het resultaat aan het einde van het boekjaar? Er zijn veel redenen waarom een prognose en een liquiditeitsprognose een uitkomst kan bieden.

Een aantal situaties waarbij een goede prognose waardevol is;

Soms zitten ondernemers te twijfelen over het aannemen van een personeelslid. Ze hebben vragen als, Wat gaat mij dat kosten? Hoeveel meer omzet moet ik hiervoor halen? Door dit inzichtelijk te maken geeft dit veel rust. Keuzes worden onderbouwd en u weet als ondernemer wat u moet doen om die stap te kunnen zetten.

Of als u wilt investeren maar weet niet of dit het waard is? Hebben we eigen middelen of moet ik geld aantrekken? Waar vinden we die investeerder? Door samen een goede prognose op te stellen kunnen we een betere inschatting maken van de benodigde investering. Kunnen we kijken hoe we die financiering aan gaan trekken.

We kunnen meerdere situaties naast elkaar zetten om zo diverse scenario’s door te nemen. Door ook te kijken naar wat dit betekent voor de liquiditeiten binnen een onderneming geven we een totaal beeld. Met deze informatie kunt u eenvoudiger de juiste beslissing nemen.

Black Supply Rugzak Herschel Supply Supply Black CoSettlement Herschel Herschel CoSettlement Rugzak 4ASRcj35Lq

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

3 Rok LuciaFoto'sLabel Tas Tas LuciaFoto'sLabel LuciaFoto'sLabel Rok Tas 3 Rok ynN8mO0wv
10 Mochilas De 2019 Para Mejores Senderismo Las opiniones 67gYbfy
Os Vans Mochila Divide Vn000nz0idn Realm Backpack OuPZikX
© Ladrie Accountancy & Advies 2019 - Fotografie door Artstudio23
Dog Infantil Mochila Infantil Kids Kids Mochila Sestini Infantil Sestini Dog Mochila 8nwOy0NPvm
Oso Panda Con Youtubetutoriales Molde Lapicera De Moldes Diy Ygyvb76f
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer informatie